Tavan Zip Perde







Motorlu Tavan Perdesi

Kolay kullanımıyla dikkat çeken ve son derece dayanıklı bir perde çeşidi olan Zip Perdeler, güneş, rüzgar ve yağmur gibi dış faktörlerden korunmak amacıyla tasarlanan perdelerdir. Modern ve Estetik Görünümleriyle Dikkat Çeken Zip Perdeler Teknolojik ve modern bir perde olan Zip Perdeler, ticari işletmeler, konutlar, alışveriş merkezleri gibi alanlarda sıklıkla tercih edilmektedir.
Asıl amacı güneş ve rüzgarın olumsuz etkilerinden korunmayı sağlamak olan Zip Perdeler sayesinde bu ve benzeri problemlerinize estetik ve akılcı çözümler bulabilirsiniz. Zip Perde modellerimizden dilediğinizi seçip yazlığınıza, kış bahçenize veya evinize uygulayabilirsiniz. Yaşam alanlarınızı daha kaliteli ve şık bir hale getirmek istiyorsanız İnorma‘nın Zip Perde modellerine mutlaka göz atmalısınız.
Tavan perde sistemlerinde Somfy ve Mosel motor kullanmaktayız. Kaliteli işçiliği ve talepleriniz doğrultusunda sunduğumuz farklı renk ve model çeşitlerini harmanlayarak uyguladığımız ürünlerimiz iki yıl garanti kapsamındadır. 
Motorized Ceiling Curtain

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FOTOSEL KAPI / SENSÖRLÜ KAPI / OTOMATİK KAPI